Softwarepakketten.nl
Exact Software

White papers

Auditfile en financiele analyse: XML Auditfiles analyseren met QDAC

Plaatsingsdatum 03-11-2013
Berichtdatum 3 november 2013

Vanuit het perspectief van de financiële adviseur en externe toezichthouder bevat de auditfile belangrijke informatie over het financiële reilen en zeilen van de onderneming. Maar ook voor de ondernemer zelf en de interne toezichthouder kan de auditfile een nuttige bron van informatie vormen voor de interne beheersing en het monitoren van de financiële positie van de onderneming.

Het programma QDAC staat voor "Quick Data Analyse en Conversie". Met dit programma leest u één of meerdere auditfiles tegelijk in, waarna er vele mogelijkheden zijn om de gegevens te gebruiken om belangrijke informatie te verkrijgen over de financiële staat van een onderneming.

Download white paper; Auditfile en financiele analyse: XML Auditfiles analyseren met QDAC (PDF)

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Assuring > Data analyse, XML Auditfiles
Bronvermelding QDAC.net / Jaap Thesing
Internet URL http://www.qdac.net

Terug

13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim 

Visma Software 

Tecknow

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED