Softwarepakketten.nl

White papers

Finan Order2Cash Retail ingezet bij Wehkamp

Plaatsingsdatum 19-02-2014
Berichtdatum Februari 2014

Het voormalige postorderbedrijf, Wehkamp uit Zwolle, bekend van de dikke catalogus en consumptief krediet, vormde zichzelf om tot een toonaangevende online Retail organisatie. Wehkamp.nl personaliseert voor miljoenen klanten elke aankoop en klantbeleving ongeacht de combinatie van kanalen: Via Mobiel, Web, Chat of telefoon met de Klantenservice. En niet alleen door een actueel assortiment op maat te ontsluiten. Juist ook door de beste te zijn in alle omliggende processen, zoals (af)betalen, verzekeren, retouren en garantie. Zusterorganisatie Lacent B.V. ontwikkelt en levert de financiële producten en diensten voor (de klanten van) Wehkamp.nl.

Het MdbM project was geboren, met sturing o.b.v. twee KPI’s: Net Promotor Score (NPS) en Total Cost of Ownership (TCO). De eisen gesteld aan de te verwerken orders waren indruk wekkend, zoals honderd duizenden automatische acceptaties en tienduizenden (klant)betalingen per dag , binnen 5 minuten een nieuw financieringscontract, miljoenen facturen per jaar; multi label ondersteuning en een piekbelasting van 500% in december.

Lees white paper Finan Order 2Cash retail ingezet bij Wehkamp (PDF).

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > Creditmanagement en Incasso, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding Finan
Internet URL http://www.finan.nl

Terug

1 november 2017
ICT Accountancy Jaarcongres
Met als hoofdthema Blockchain (3 ervaren sprekers). Maar ook de waarde van Big data, overview IT-recht (met AVG), Cyber risico management, Realtime accounting, PSD2, Instant Payments, actuele ontwikkelingen en ICT Accountancy award.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED