Softwarepakketten.nl

Software nieuws

e-Boekhouden.nl koppelt als eerste boekhoudprogramma met Shopify webshopsoftware

Plaatsingsdatum 31-05-2017
Berichtdatum 31 mei 2017

Vanaf vandaag is het voor de gebruikers van Shopify mogelijk om hun webshop te koppelen aan hun administratie in e-Boekhouden.nl. Dankzij de automatische koppeling worden webshopbestellingen direct in de boekhouding geplaatst. Dit bespaart veel tijd en voorkomt (invoer)fouten.

e-Boekhouden.nl innoveert en automatiseert
Shopify blijft maar groeien. In 2016 zijn er ruim 133 duizend nieuwe webwinkels geopend met het e-commerceplatform van Shopify. Dat bracht het totaal aantal klanten op 377 duizend. e-Boekhouden.nl streeft ernaar om iedere webshophouder een complete boekhoudoplossing te bieden. Daarom is de nieuwe samenwerking tussen e-Boekhouden.nl en Shopify een logische stap.

Als eerste in Nederland
e-Boekhouden.nl is het eerste Nederlandse boekhoudprogramma dat automatisch aangesloten kan worden op Shopify. Deze nieuwe automatische koppeling is een aanvulling op de vele koppelingen die e-Boekhouden.nl al aanbiedt. Naast webshopkoppelingen heeft e-Boekhouden.nl namelijk ook diverse koppelingen met banken, payment service providers en kassa's. De koppeling met Shopify is mogelijk gemaakt door Webwinkelfacturen.nl.

Eenvoudig gekoppeld
De koppeling met e-Boekhouden.nl is eenvoudig te realiseren. Kijk voor meer informatie op e-Boekhouden.nl of neem contact op met e-Boekhouden.nl.

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, ZZP'ers en klein MKB, Branche > Detailhandel & Horeca
Bronvermelding e-Boekhouden.nl
Internet URL http://www.e-boekhouden.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Nieuwe koppelingen en importfuncties voor e-Boekhouden [19-10-2017]

e-Boekhouden.nl legt koppelingen met iZettle, Nmbrs en Pay.nl [20-09-2017]

e-Boekhouden.nl ontvangt Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden [29-08-2017]

e-Boekhouden.nl lanceert als eerste boekhoudpakket de automatische koppeling met Lightspeed Restaurant [03-03-2017]

e-Boekhouden.nl koppelt met CashDesk POS Kassasoftware! [15-02-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED