Softwarepakketten.nl
Urios
Centralservices

Software nieuws

Overview IT-recht, editie 2017, is nu uit

Plaatsingsdatum 26-06-2017
Berichtdatum Juni 2017

IT vraagt om een multidisciplinaire aanpak. In elke fase van een IT-traject, zoals ontwikkeling, exploitatie en gebruik moeten partijen uit verschillende disciplines een bijdrage leveren en met elkaar samenwerken voor het beste resultaat. In de praktijk is dat vaak niet haalbaar voor een IT-onderneming of een organisatie, die te maken heeft met IT. De IT-jurist heeft verschillende competenties in huis, niet alleen ICT recht, maar ook IT en informatiebeveiliging.

De IT-jurist houdt zich dagelijks bezig met onderwerpen als intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht, internetrecht en overig ICT gerelateerd recht. De IT-jurist heeft ruime ervaring met het opstellen en beoordelen van verschillende IT contracten, zoals licentievoorwaarden, SLA's, bewerkersovereenkomsten, overdrachtsakten, etc. Door zich te focussen op daar waar IT, recht en informatiebeveiliging elkaar raken, kan De IT-jurist onderscheidende diensten leveren aan IT-leveranciers en IT-gebruikers.

Om u inzicht te geven in de belangrijkste juridische aspecten van IT-projecten heeft De IT-jurist een aantal van zijn blogs gebundeld in een boekje: "Overview IT-recht".

Het boekje van De IT-jurist: "Overview IT-recht, editie 2017", is nu uit. Deze versie is bijgewerkt in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze editie is te bestellen via info@it-jurist.nl. De kosten voor een hardcopy-exemplaar zijn € 14,95 exclusief BTW en verzendkosten.

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Accountantskantoren, Branche > Juridisch, ICT & Recht
Bronvermelding De IT-jurist B.V.
Internet URL http://www.it-jurist.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED