Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Volledige integratie factuurverwerking in Infor LN, FIT Gap analyse en tevreden gebruikers!

Plaatsingsdatum 04-07-2017
Berichtdatum 4 juli 2017

Enige leverancier Infor LN factuurverwerking
Jenny ter Heide, Sales Controller, Motip Dupli: “Meegaan met de tijd en geen facturen meer op en neer sturen waren voor Motip Dupli de belangrijkste aanleiding om over te gaan naar digitale factuurverwerking. Vorig jaar hebben Hongarije, Slowakije en Tsjechië de pilot van de omzetting naar Infor LN uitgevoerd. Aangezien wij vanuit Nederland de administratie voor Hongarije en Slowakije verzorgen, liepen wij tegen de rompslomp en extra kosten voor het op en neer zenden van de facturen aan. Na oriëntatie in de markt hebben wij voor ISProjects gekozen omdat zij als enige een goede integratie bieden met Infor LN voor digitalisering van de inkomende facturenstroom. Na de keuze is ook in dit project gekozen voor nogmaals een pilot met Hongarije, Slowakije en Tsjechië. De administratie van Tsjechië verloopt wel lokaal maar zij ervaren hierdoor nu ook de andere voordelen van een digitale in plaats van papieren factuurverwerking. Tijdens het project heb ik de professionaliteit van ISProjects ervaren. Je meldt een call via het systeem en ontvangt automatisch een reactie. Mocht je sneller een reactie wensen, dan bel je hen op en krijg je direct de juiste persoon aan de lijn. De korte lijntjes bij ISProjects zijn zeker merkbaar.”

FIT Gap Analyse en functioneel plan
Dennis Kanters, Plant Controller, Motip-Dupli: “De eerste analyse van ISProjects was de FIT-Gap Analyse. ISProjects voert altijd een FIT-Gap Analyse uit. Je krijgt een consultant op bezoek waarmee je samen alle processen en technische eisen doorlicht. Eventuele problemen komen daardoor vroegtijdig naar boven in plaats van tijdens het project. Daaruit volgt een functioneel ontwerp aan de hand waarvan er een definitieve prijs wordt vastgesteld. Dankzij de FIT Gap analyse en het functioneel plan wordt al 90% van de mogelijke problemen afgevangen. Mede hierdoor verliep de uiteindelijke livegang ook zeer soepel. Een zeer prettige ervaring bij een IT-project.”

Volledig inzicht en soepele livegang
Jenny ter Heide gaat verder: “Het archiveren en goedkeuren is nu volledig digitaal geregeld. Ik zie hier nu al enkele belangrijke voordelen. De status van alle facturen die bij de goedkeurders liggen is nu volledig inzichtelijk voor zowel de administratie als de goedkeurders. We hoeven digitale .pdf facturen nu niet meer te printen, handmatig te verwerken en na goedkeuring weer in te scannen en handmatig te archiveren. Daarnaast kan iedereen zijn facturen nu overal digitaal bekijken. Het opzoeken van de afgewerkte facturen in mappen is nu verleden tijd. Na grondig testen en enige interne training zijn wij soepel live gegaan met de pilot voor de eerste landen. Binnenkort volgt de livegang voor Nederland. Daarna staat de uitrol naar de rest van de organisatie in de planning. Kortom nog genoeg te doen!

Categorie(n) Soort > Inkoop & Purchase to pay, Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Financials
Bronvermelding ISProjects
Internet URL https://www.isprojects.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Inkomende pdf facturen direct verwerkt in MS Dynamics NAV [14-11-2017]

Holmatro ervaart voordelen digitale verwerking inkomende facturen in Infor LN [18-10-2017]

Inkomende facturen binnen 5 minuten verwerkt [10-10-2017]

AEB Amsterdam werkt efficinter met behulp van ISP-Invoice [05-09-2017]

Nieuw samenwerkingsverband tussen ISProjects en Pantheon Automatisering [22-08-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED