Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Eerste SBR-kredietrapportage succesvol verzonden vanuit King

Plaatsingsdatum 19-07-2017
Berichtdatum 19 juli 2017

De pilot voor het automatisch versturen van de SBR kredietregistratie uit King Business Software is geslaagd! Vanaf september kunnen alle King-kantoren de verplichte SBR kredietrapportage eenvoudig versturen via het King Aangifte Dashboard.

Via het King Aangifte Dashboard hadden de King-kantoren al een krachtige beheertool voor alles wat met de SBR aangiftes te maken heeft, zoals OB, ICP, Suppletieaangiftes, KVK publicaties en inrichtingsstukken (micro en klein). Nu kan ook de SBR kredietrapportage (micro) automatisch worden verzonden via het King Dashboard.

Voor accountantskantoren is het werken met de SBR kredietrapportages een logische stap naar een nog efficiënter proces. De uitvragende partijen als de KVK, Belastingdienst en de banken willen een gestandaardiseerd rapport waar alle noodzakelijke gegevens in staan. De kredietrapportage via King Business Software voorziet hierin.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, SBR / XBRL
Bronvermelding King Software
Internet URL http://www.king.eu

Terug

Gerelateerde berichten

WerkbonApp en King Business Software slaan handen ineen [09-11-2017]

King en Buckaroo breiden hun samenwerking uit [13-06-2017]

King Software rijdt voor het goede doel [05-09-2016]

King maakt het klanten makkelijk: instructievideo voor overgang naar SEPA [21-01-2014]

King Business Software meest betrouwbare boekhoudsoftware! [06-07-2012]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED