Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Voor het derde jaar op rij heeft InformerOnline een MKB Proof Award ontvangen

Plaatsingsdatum 08-08-2017
Berichtdatum 7 augustus 2017

Voor het derde jaar op rij heeft InformerOnline een MKB Proof Award ontvangen. De award wordt uitgereikt door de deskundigen van WINMAG Pro en BAAZ en laat zien welke zakelijke oplossingen tot de beste voor het MKB behoren.

In MKB Proof 2017 worden net als voorgaande jaren de beste zakelijke oplossingen voor ondernemers op een rij getest. De experts van business magazines Baaz en WINMAG Pro hebben talloze producten en services uitgebreid bekeken, getest en gebruikt. Alleen de allerbeste oplossingen ontvangen een ‘MKB Proof 2017’-award.

Deskundig IT-advies
Sinds de oprichting profileert MKB Proof zich als het adviesorgaan voor het MKB op het gebied van informatietechnologie. Investeringen in IT zijn voor bedrijven vaak kostbaar, maar toch erg belangrijk. Individuele ondernemers of bedrijven zonder IT-afdeling hebben dan ook de behoefte aan deskundig advies. “Voor de gemiddelde ondernemer in het MKB zijn alle technologische ontwikkelingen niet of nauwelijks meer te overzien. Voor hen is het belangrijk dat een oplossing gewoon werkt en doet wat het belooft. Daarnaast moet een IT-oplossing voor innovatie en een hogere efficiency zorgen. Op het moment dat je een oplossing met het MKB Proof approved-logo ziet weet je gewoon dat het kwalitatief een goed product is.” Bij InformerOnline is onder andere de directe verbinding met de Belastingdienst uitgebreid getest. Ondernemers kunnen via een beveiligde verbinding zelf de BTW aangifte direct naar de Belastingdienst sturen zonder dat individuele certificaten nodig zijn.

MKB Proof
De experts van Baaz en WINMAG Pro beoordelen en selecteren op basis van kwaliteit, prijs/prestatieverhouding, duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. “Eerder waren we al enorm blij met het keurmerk Zeker-OnLine en daar kwam onlangs het keurmerk Betrouwbaar Boekhouden bij. Om nu voor de derde keer op rij een MKB Proof Award te krijgen bewijst dat we een boekhoudpakket maken dat ondernemers écht verder helpt”, aldus een trotse Remco Frühauf, algemeen directeur van Informer.

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, ZZP'ers en klein MKB, Assuring (incl. certificeren en compliance)
Bronvermelding Informer Software
Internet URL http://www.informer.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Smart Boekhouden: The Game, vanaf nu beschikbaar in alle InformerOnline boekhoudpaketten [28-09-2017]

Knab en Informer presenteren boekhoudkoppeling [21-09-2017]

Handig, Verdeel je geld automatisch over je rekeningen [29-05-2017]

Het Online boekhoudpakket InformerOnline heeft als eerste boekhoudpakket in Nederland het Keurmerk betrouwbaar boekhouden behaald [23-05-2017]

Informer en TrackJack lanceren koppeling voor rittenregistratie [09-05-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED