Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Exact introduceert Exact Finance

Plaatsingsdatum 20-08-2017
Berichtdatum Juli 2017

Het vinden van externe financiering is voor veel ondernemers niet eenvoudig. Daarnaast is het voor het MKB en accountants tijdrovend om bij meerdere financiers een aanvraag in te schieten. Exact introduceert daarom Exact Finance, een service die MKB'ers helpt om inzicht in en toegang tot werkkapitaal, financiering en kapitaal te krijgen. Met de eerste functionaliteit binnen Exact Finance kunnen ondernemers snel een kredietbeoordeling uitvoeren op basis van informatie uit de boekhouding. Bedrijven komen hierdoor eenvoudiger in contact met de juiste financieringspartijen.

Exact Finance heeft tot doel om MKB-bedrijven gemakkelijk, snel en transparant aan financieringsoplossingen te helpen en maakt gebruik van boekhouddata in Exact Online. De financieringscheck en -aanvraag binnen Exact Finance, die in samenwerking met fintech-organisatie Sparkholder is ontwikkeld, is de eerste functionaliteit van Exact Finance. De komende maanden zal Exact Finance meerdere functionaliteiten uitrollen.

"Met Exact Finance digitaliseren we een proces dat voor veel ondernemers tijdrovend en ondoorzichtig is. Hiervoor zijn we een strategische samenwerking aangegaan met Sparkholder", aldus Erik van der Meijden, CEO van Exact. “We willen het MKB actief ondersteunen bij het succesvol runnen van hun business. Dat bereiken we door nieuwe technologie in te zetten en digitale diensten aan te bieden om belangrijke ondernemersuitdagingen op te pakken. Voor toegang tot bedrijfsfinanciering hebben we nu Exact Finance; eerder hadden we al Exact Connect aangekondigd om ondernemers te helpen om nieuwe klanten te vinden. Dit zijn belangrijke stappen in de verdere ontwikkeling van Exact als digital business platform.”

Met de functionaliteit kunnen klanten van Exact in een oogopslag inzicht krijgen in hun financiële positie en welke financieringsmogelijkheden er zijn bij externe partijen. "Dit maakt het niet alleen voor gebruikers van de software eenvoudiger om financiering te krijgen, het scheelt financiers ook tijd en geld", aldus Mark van Asten, Fintech Leader Cloud Solutions bij Exact. "Hiermee zorgt Exact voor een efficiëntere koppeling van vraag en aanbod.”

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, ZZP'ers en klein MKB, ICT Innovatie
Bronvermelding Exact Software
Internet URL http://www.exact.com

Terug

Gerelateerde berichten

Branchesessie Handel voor accountants op 6 september 2017 [20-07-2017]

Exact neemt Nederlandse branchegenoot Reeleezee over [29-06-2017]

Dit zijn de 15 genomineerden voor de Exact Cloud Award 2017 [23-05-2017]

Vier onderwijsinstellingen leiden studenten op tot Cloud Accountant [09-05-2017]

Hoe deelname aan de Exact Cloud Award je kantoor toekomstgericht maakt [28-03-2017]


1 november 2017
ICT Accountancy Jaarcongres
Met als hoofdthema Blockchain (3 ervaren sprekers). Maar ook de waarde van Big data, overview IT-recht (met AVG), Cyber risico management, Realtime accounting, PSD2, Instant Payments, actuele ontwikkelingen en ICT Accountancy award.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED