Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Nieuw samenwerkingsverband tussen ISProjects en Pantheon Automatisering

Plaatsingsdatum 22-08-2017
Berichtdatum 22 augustus 2017

Pantheon Automatisering is een automatiseringsbedrijf dat financiële systemen en logistieke systemen levert. Zij bieden pasklare ICT-oplossingen op het gebied van ERP, HRM en Finance voor groothandels, productiebedrijven en dienstverleners. ISProjects creëert oplossingen voor het automatiseren van de inkomende factuurstroom, het declaratieproces, het inkoopproces en contract management. Een logische samenwerking die tot stand is gekomen dankzij een gezamenlijke klant.

Wisselwerking
Martijn Delfgaauw, mede-eigenaar van ISProjects, legt de inhoud van de samenwerking uit. ‘De overeenkomst is tweeledig. Pantheon Automatisering is partner voor installatie, onderhoud en support op de bestaande FIS/FMS interfaces bij ISProjects klanten. Daarnaast heeft Pantheon Automatisering interfaces ontwikkeld om de software van ISProjects te koppelen met haar eigen software Oculus.’ Hans Siekerman, commercieel directeur van Pantheon Automatisering, is zeer verheugd met de mogelijkheden die deze samenwerking voor beide partijen biedt.

Krachten bundelen
De samenwerking zorgt ervoor dat klanten van Pantheon Automatisering naast een financieel of logistiek systeem kunnen kiezen voor een geautomatiseerde factuurstroom. De software van ISProjects creëert meer inzicht en controle in het procure-to-pay process en levert tijd- en kostenbesparing op. Martijn Delfgaauw verwacht een succesvolle samenwerking. ‘We bundelen onze krachten en leveren een interface van hoge kwaliteit die voor zowel bestaande als nieuwe klanten interessant kan zijn.’

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Inkoop & Purchase to pay, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP
Bronvermelding ISProjects
Internet URL http://www.isprojects.nl

Terug

Gerelateerde berichten

AEB Amsterdam werkt efficinter met behulp van ISP-Invoice [05-09-2017]

Volledige integratie factuurverwerking in Infor LN, FIT Gap analyse en tevreden gebruikers! [04-07-2017]

Factuurverwerking volledig gentegreerd met Dynamics AX [01-06-2017]

Door digitalisering overal en volledig facturen verwerken en raadplegen [20-04-2017]

Efficiency en kwaliteitsverbetering behaald bij Hero Benelux door digitale factuurverwerking [12-04-2017]


1 november 2017
ICT Accountancy Jaarcongres
Met als hoofdthema Blockchain (3 ervaren sprekers). Maar ook de waarde van Big data, overview IT-recht (met AVG), Cyber risico management, Realtime accounting, PSD2, Instant Payments, actuele ontwikkelingen en ICT Accountancy award.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED