Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Nieuw samenwerkingsverband tussen ISProjects en Pantheon Automatisering

Plaatsingsdatum 22-08-2017
Berichtdatum 22 augustus 2017

Pantheon Automatisering is een automatiseringsbedrijf dat financiële systemen en logistieke systemen levert. Zij bieden pasklare ICT-oplossingen op het gebied van ERP, HRM en Finance voor groothandels, productiebedrijven en dienstverleners. ISProjects creëert oplossingen voor het automatiseren van de inkomende factuurstroom, het declaratieproces, het inkoopproces en contract management. Een logische samenwerking die tot stand is gekomen dankzij een gezamenlijke klant.

Wisselwerking
Martijn Delfgaauw, mede-eigenaar van ISProjects, legt de inhoud van de samenwerking uit. ‘De overeenkomst is tweeledig. Pantheon Automatisering is partner voor installatie, onderhoud en support op de bestaande FIS/FMS interfaces bij ISProjects klanten. Daarnaast heeft Pantheon Automatisering interfaces ontwikkeld om de software van ISProjects te koppelen met haar eigen software Oculus.’ Hans Siekerman, commercieel directeur van Pantheon Automatisering, is zeer verheugd met de mogelijkheden die deze samenwerking voor beide partijen biedt.

Krachten bundelen
De samenwerking zorgt ervoor dat klanten van Pantheon Automatisering naast een financieel of logistiek systeem kunnen kiezen voor een geautomatiseerde factuurstroom. De software van ISProjects creëert meer inzicht en controle in het procure-to-pay process en levert tijd- en kostenbesparing op. Martijn Delfgaauw verwacht een succesvolle samenwerking. ‘We bundelen onze krachten en leveren een interface van hoge kwaliteit die voor zowel bestaande als nieuwe klanten interessant kan zijn.’

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Inkoop & Purchase to pay, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP, Branche > Financials
Bronvermelding ISProjects
Internet URL http://www.isprojects.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Inkomende pdf facturen direct verwerkt in MS Dynamics NAV [14-11-2017]

Holmatro ervaart voordelen digitale verwerking inkomende facturen in Infor LN [18-10-2017]

Inkomende facturen binnen 5 minuten verwerkt [10-10-2017]

AEB Amsterdam werkt efficinter met behulp van ISP-Invoice [05-09-2017]

Volledige integratie factuurverwerking in Infor LN, FIT Gap analyse en tevreden gebruikers! [04-07-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED