UBL KETENTEST     Colofon  |  Home
Archief White papers
UBL Ketentest > UBL

[ 1 ] tot [ 4 ] van totaal [ 4] berichten

Datum Bericht
22-10-2016 Al jaren horen wij dat digitalisering van inkoopdocumenten zo ver zal gaan dat er geen papier meer is
"Schrijf eens een whitepaper over factuurverwerking met go2UBL!", vroeg iemand mij laatst. "Schrijven over factuurverwerking op wit papier?", zei ik gekscherend. Goed idee! Gewoon een pen en een stuk papier en schrijven maar… "Nee", zei hij, "ik bedoel natuurlijk een stuk schrijven op de computer, met een tekstverwerker. Dat is toch logisch? Wie schrijft er nou nog met de hand…?".
25-09-2016 Digitale Factuurverwerking Trifact365
Dit whitepaper is een informatiebron voor iedereen die interesse heeft in digitale factuurverwerking. Ondernemers, consultants en accountants kunnen veel nuttige informatie terugvinden die standaard niet beschikbaar is op onze website of via andere bronnen. Door de opzet van dit whitepaper is uw business case eenvoudig in te vullen.
02-04-2016 MUIS Software - Werken met UBL Cloud: nu op ICT Accountancy YouTube kanaal
Met UBL Cloud van MUIS Software verwerkt u eenvoudig al uw inkoopfacturen. U levert de factuur aan via uw persoonlijke e-mailadres of via de MUIS Live App, fiatteert en UBL Cloud doet de rest! Een demo c.q. instructievideo staat nu ook live op het ICT Accountancy YouTube kanaal.
26-04-2015 Factuurverwerking 2.0: De toekomst komt steeds een stukje dichterbij
Veel organisaties verwerken hun facturen nog op papier. Dat is niet alleen ouderwets, maar ook duur en arbeidsintensief. En dat is zonde, want dit proces is prima te automatiseren, wat organisaties tijd en geld bespaart. Harm Poelen, directeur van 20/20 vision Software, deelt zijn visie.

Deze pagina printen